fbpx

Pointix'te Kariyer

İnsan kaynakları birimimiz, personel gücümüzle, sağlıklı ve şeffaf bir iletişim kanalı yaratarak, çalışma motivasyonunun canlı tutulduğu, personelleri potansiyellerine ulaşmak için ihtiyaç duyduğu kaynaklara erişebildiği ve adil bir iş ortamı yaratmayı hedefler.

İnsan Kaynakları content 1

İşe Alım Süreci

Pointix’te işe alım süreçlerinin adilliği ve şeffaflığına önem veriyoruz. Kurum için en uygun becerilere ve yaklaşımlara sahip olan çalışanlar ile yolumuzu birleştirmek için üç adımlı bir işe alım yöntemi uyguluyoruz.

İlk adımda işe alım süreçleri ile ilgilenen personel, adayların sunduğu bilgileri inceleyerek ihtiyaç duyulan veya başvurulan pozisyona olan uygunlukları hakkında bir yeterlilik raporu oluşturur. Bu adımda yetkili personel tarafından pozisyona uygun bulunmuş olan adaylar bilgileri ile birlikte ön görüşme için
departman yetkililerine yönlendirilir.

Adaylar ve çalışacakları departmanın yetkilileri arasında bir görüşme ayarlanır ve adaylara kendilerini canlı biçimde tanıtıp açıklama fırsatı tanınır. Bu adımda hem adayın birlikte çalışacağı bireylerle tanışmasının hem de departman yetkililerinin adayla olan uyumluluklarını test etmelerinin mümkün olması iki tarafın da düşüncelerini tartmasına olanak tanır.

Ön görüşme sürecinde uyumlu bulunan adaylar üçüncü bir görüşme için çağırılır. Bu adımda hem daha fazla iş arkadaşı hem de idari yetkililerle görüşerek adayın kuruma olan uyumluluğu kesinleşir ve en kısa sürede ilgili departmanda çalışmaya başlar.

Çalışan Memnuniyeti

Pointix bütün personelinin adil ve desteklendikleri bir çalışma ortamında büyüyüp gelişebilmesini öncelik olarak konumlandırır.

Bunu sağlamak için İnsan Kaynakları birimi personellerin çalışma motivasyonu, fiziki ihtiyaçları ve performans sorunları ile alakalı şeffaf bir iletişim yolu izler. Şeffaf bir iletişim kanalı personelin kendi dilek ve şikayetlerini negatif bir dönütten korkmadan seslendirmesine imkân tanıyarak Pointix’in sorunlar ve ihtiyaçlara cevap vermesini kolaylaştırır.

Pointix’in bütün çalışanları memnun etmeye yönelik geliştirdiği bu aksiyonlar yoluyla çalışanlar kendilerinin ve ihtiyaçlarının dikkate alındığını hisseder.

İnsan Kaynakları content 3

Performans Takibi

Pointix’te performans takibi kurumsal plan ve hedeflerin sağlıklı biçimde takip edilebilmesi için geliştirilmiş bir sisteme sahiptir. İş sürecinde oluşabilecek performans dar boğazları ve duraksamaları performans takibi sistemi sayesinde tanımlanarak oluşabilecek sorunların önüne geçilir ve genel verimlilik artırılır.

Performans takip standartları, her personelin departmanı ve ondan beklenen hizmetlere orantılı olacak biçimde düzenlenerek gerçekçi olmayan hedef ve iş programlarının çalışan için bir sorun olmamasını güvence altına alır.

Pointix’in iş aksaklıkları ve orantısız performans beklentilerinin önüne geçen Performans Takibi sistemi ile Pointix çalışanları iş-hayat dengelerini sağlıklı bir biçimde kurarak hem iş yerinde hem de özel hayatlarında daha mutlu hisseder.

Açık Pozisyonlar

Yönetici Asistanı

Perşembe Temmuz 20, 2023

Eğitim Teknoloğu

Cuma Haziran 16, 2023

Yazılım Geliştirici

Salı Kasım 29, 2022