fbpx

Üretim maliyet çözümleri ile şirketiniz hakkında kararlar alırken isabetli bir maliyet yönetimi ve veri işlenmesinden faydalanın.

Üretim Maliyet Yönetimi (PCM)

Üretim süreçleri devam ederken oluşan mali giderleri takip etmek üretimin şirkete ne seviyede faydalı olduğunu anlamak için gerekli olan bir adım. Üretim Maliyet Yönetim programı ile bu verileri uzaktan işleyip incelenmesi kolay bir hale getirin.

Üretim Maliyet Yönetimi (PCM) content 1

Üretim Maliyet Yönetimi (PCM)

Endüstri 4.0 çözümleri ile üretim yapan her kurum süreç verimliliğinde yeni bir sayfa açabilir. Şirketiniz modernleşme adımlarını Pointix yazılım desteği ile atsın.

Sıkça Sorulan Sorular

Devam eden üretim süreçlerinizin mali durumunun fişlenip kayıtlanması otomatik bir hale gelerek ekstra bir aksiyon alınması ihtiyacı ortadan kalkar.

Fişlenen bütün maliyetler kaynaklarına göre kategorilere bölünüp hangi kategorinin ne seviyede gideri olduğu basit bir biçimde takip edilebilir.

Üretim Maliyet Yönetimi (PCM) content 2

Yatırım Maliyet Stratejileri

Bir şirketin neyi nasıl ürettiği kadar bu süreçlerin ona neye mal olduğu da şirket stratejisinde yer tutan bir elementtir. Şirketin üretim maliyetlerinin takibini güncel ve isabetli bir biçimde yapması uzun vadeli strateji kararlarında etken bir rol oynar. Bu sebeple şirketlerin üretim maliyeti tanımlaması ve takibi için etki yaratan çözüm yöntemleri bulmaları gerekir.

Pointix Üretim Maliyet Yönetimi üretim süreçlerinde oluşan maliyet sonucuyla alakalı bütün işlemlerinizi dijitalleştirmenize yardımcı olur.

Kaynak Dağılım Haritası

Pointix Üretim Maliyet Yönetimi çözümleri sizin için üretim sürecinizde ortaya çıkan giderlerin verilerini tek bir alanda toplayıp okuması kolay bir belgeye dönüştürür. Dilerseniz bu maliyetleri farklı gruplara ayırarak şirketinizin nereye ne kadar kaynak ayırdığını takip edebilirsiniz. Şirket giderlerinin başlıklar altında toplanmış olması bu veriyi analiz etmenizi de kolaylaştırarak okunabilirliğini artırır. Maliyet haritanız detaylı biçimde elinizde bulunduğunda şirketin üretim süreçlerini ilgilendiren kararları verirken daha isabetli öngörülerde bulunabilir hale gelirsiniz. Maliyetlerinizi oluşturmak için maliyet raporlarının yanı sıra stok fişleri ve üretim verileri de kullanılarak daha kapsamlı bir maliyet analizi oluşturulur.

Pointix ERP Maliyet Yönetim programları bu verilerden yararlanarak şirketiniz için otomatik Maliyet fişleri yaratarak iş yükünüzü azaltıp isabetliliğinizi artırır. Pointix Maliyet Yönetimi ile paranızı nasıl harcadığınızın farkındalığını artırın, kaynaklarınızı daha bilinçli kullanın.

Üretim Maliyet Yönetimi (PCM) content 3