fbpx

Satın alma süreçlerinizi modüler ERP çözümleri ile dijitalleştirin. İhtiyaçlarınızı temin etmekte gecikmeyin.

Satın Alma Yönetimi (PUR)

Şirketin ne zaman neye ihtiyacı olduğunu bilmek her şeyin sorunsuz ilerlemesini sağlar. Stoklarınızın içeriği ve hareketini Satın Alma Yönetimi Modülü ile dijitale taşıyın, bir ekranda hepsine hâkim olun.

Satınalma Yönetimi (PUR) content 1

Satın Alma Yönetimi (PUR)

Endüstri 4.0 çözümleri ile üretim yapan her kurum süreç verimliliğinde yeni bir sayfa açabilir. Şirketiniz modernleşme adımlarını Pointix yazılım desteği ile atsın.

Sıkça Sorulan Sorular

Kurumunuzun çalışmaya devam etmek için düzenli olarak alması gereken maddeleri tedarikçileri, miktarları ve alım zaman aralıkları ile birlikte oluşturarak dosyalama yükünden kurtulabilirsiniz.

Düzenli alımlarınızı sağladığınız tedarikçilerin bu süreç boyunca olan davranışlarının kaydını tutabilirsiniz. Bu kayıtlar sayesinde ideal tedarikçilerinizi bulmanız kolaylaşır.

Satınalma Yönetimi (PUR) content 2

Önceden Planlama

Konu şirketinizin tedarik kanalları olduğu zaman ihtiyaçların farkında olmak ve uygun zamanda tedarik edildiklerinden emin olmak büyük bir önem taşır. Pointix Satın Alma Yönetim Programları sayesinde şirketin birim hareketleri güncel verilerle sisteme aktarılıp potansiyel bir ihtiyaç oluştuğunda gereken zaman dilimi içerisinde çözülebilir. Bu ihtiyaçların nereden tedarik edileceği önceden sisteme girilmesi durumunda kaynaklar belirli olduğundan tedarikçi arama zamanı şirkete geri kazandırılır.

Pointix Satın Alma Yönetim Çözümleri sizin için tedarik ettiğiniz ürünleri tedarikçileri ve içeriklerine göre gruplandırır ve tedarikten stoklamaya olan süreci kolaylaştırır. ERP Çözümlerinin sağladığı hız ve kolaylığın aksine satınalma süreçlerinin geleneksel yöntemlerle yürütülmesi hem yavaş hem de hataya oldukça müsait bir ticaret ortamı yaratır.

Şeffaf Ticaret Alanları

Satın alma süreçlerinin tamamen dijitalleşmiş şekilde ilerlemesi hem tedarikçi hem de şirketiniz için daha şeffaf ve kontrole daha açık bir ticaret alanı yaratacaktır. Satın alma süreci üzerindeki bu gözlemleme ve kontrol rahatlığı şirketiniz için en doğru ticaret partnerlerini ve bu partnerler için en doğru süreçleri seçmeniz için gereken verilerin erişimini kolaylaştırır.

Dijitale taşınmış olan satın alma süreci daha az sürede daha hızlı şekilde ilerleyeceğinden şirketinizin elementlerinin üzerine düşen zamandan kar etmenizi mümkün kılıp zamanınızı daha faydalı alanlara aktarmanız için bir fırsat alanı oluşturur. Pointix ERP Satın Alma Yönetimi sayesinde şirketinizin tedarik ilişkilerinde hem süreç kalitesinde hem de zaman kullanımında daha optimize hale gelin.

Satınalma Yönetimi (PUR) content 3