fbpx
Doğru kaynakları doğru zamanda yönlendirmek için proje planlarınızı dijitale taşıyın. İş akışı farkındalığınızı artırın.

Planlama Ve İş Akış Yönetimi (PWM)

Şirket içi veya şirketler arası gerçekleştirilen komplike projelerin parametrelerini takip etmek bir soruna dönüşebilir. Bu soruna çözüm getirmek için proje yönetiminizi dijitale taşıyın. Birden fazla noktadan gözlemlenebilirlik sayesinde iş süreçleriniz hatasız devam etsin.

Planlama ve İş Akış Yönetimi (PWM) content 1

Planlama ve İş Akış Yönetimi(PWM)

Endüstri 4.0 çözümleri ile üretim yapan her kurum süreç verimliliğinde yeni bir sayfa açabilir. Şirketiniz modernleşme adımlarını Pointix yazılım desteği ile atsın.

Sıkça Sorulan Sorular

Bu çözüm sizin için bütün proje süreçlerini tek bir arayüzde toplayarak veri ile olan iletişimizi daha hızlı ve konforlu hale getirir.

Şirketinizin yüklendiği projelerin size olan toplam maliyetlerini farklı kaynaklardan yararlanarak toplar. Bu sayede projenin genel maliyeti her zaman erişilebilir bir veri haline gelir.

Planlama ve İş Akış Yönetimi (PWM) content 2

Proje Planlama

İnsan kaynaklarından üretim sistemlerine süreçleri ERP Teknolojileri kullanılarak dijitalleştirilmiş bir şirket bile ERP Planlama ve İş Akış Yönetimi Modülünü kullanarak şirket içi ve şirketler arası gerçekleştirilen proje işleyişini dijital bir düzleme taşıyabilir.

Devam etmekte olan projelerin şirketten talep ettikleri kaynakların takibi ve atanması, projenin devamlılığı için gereken mali giderlerin net bir biçimde takibi ve iş akış süreçleri üzerinde gerçekleştirilen gözlemlerden toplanan verileri kullanarak hazırlanabilecek istatistikler ile plan, program ve tahmin işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi bir şirketin iş akış devamlılığında ihtiyaç duyabileceği önde gelen özellikler.

Proje Süreç Farkındalığı

Pointix ERP Planlama ve İş Akışı Yönetim Çözümlerinin kurumsal plan oluşum süreçlerinize dahil olması tam da bu ihtiyaçların cevap bulmasını sağlayabilecek bir fırsat. Pointix ERP Çözümleri İnovatif ERP modülleri ile şirketlerin kendilerine has iş akışlarına adapte olabilen kontrolü ve gözlemlenmesi kolay bir Planlama ve İş Akışı Yönetim Sistemi. Pointix Planlama ve İş Akışı Yönetim Sistemleri sayesinde şirket içi ve şirketler arası gerçekleştirilen projelerin verilerini daha erişilebilir hale getirip projenin şirketinize ne kattığını anlamayı kolaylaştırabilirsiniz. Bu veriler doğrultusunda şirket kaynaklarını iş süreçlerinin kattığı değere göre yapılandırarak şirket verimliliğinizi Pointix ERP Planlama Sistemleri ile artırabilirsiniz. Pointix ERP Planlama ve İş Akış Yönetimi Modülü ile şirketinizi iş akış seviyesinde de dijitale taşıyıp süreçler üzerindeki farkındalığınızı arttırın.

Planlama ve İş Akış Yönetimi (PWM) content 3