fbpx

Çalışanlarınızla olan kurumsal iletişiminizi takibi kolay dijital bir düzlemde gerçekleştirin. Onların ihtiyaç ve taleplerini merkezi biçimde incelemeye alın.

İnsan Kaynakları Yönetimi (HRM)

Çalışanların ihtiyaçlarının görüldüğünü ve cevaplandığını hissetmesi bir çalışma ortamının verimini artıracaktır. İnsan kaynakları süreçlerinizi dijitalleştirerek çok daha az zamanda çok daha fazla talebi gözlemleyip cevaplayın. Çalışanlarınızın memnuniyetini şirketinizin başarısına dönüştürün.

İnsan Kaynakları Yönetimi (HRM) content 1

İnsan Kaynakları Yönetimi (HRM)

Endüstri 4.0 çözümleri ile üretim yapan her kurum süreç verimliliğinde yeni bir sayfa açabilir. Şirketiniz modernleşme adımlarını Pointix yazılım desteği ile atsın.

Sıkça Sorulan Sorular

Personel ile sağlanan iletişimin dijital bir platforma taşınması bu süreçte karşılaşılabilecek zamanlama ve durum kusurlarının ortadan kalkmasında rol oynar.

İnsan Kaynakları kayıtlarının sistemde toplanması sayesinde çalışanların hangi parametrelerde nasıl performans gösterdiğini takip etmek kolaylaşır.

İnsan Kaynakları Yönetimi (HRM) content 2

Birey ve Kurum İletişimi

Bir işletmenin içindeki bireylerin birbirleri ve kurumla olan iletişimlerinin ana damarı olan insan kaynakları ve bu kaynakların yönetimini yürüten birimler her kurumun merkezinde büyük bir yer tutuyor. Kurumun en ideal insan gücüne erişimi, insan kaynaklarının etkileşime geçtiği her birey sonucunda oluşan veri havuzunun verimli şekilde kullanılması, var olan iş gücünün ve kurumla ilgili görüşlerin değerlendirilmesi, işe alma, ücretlendirme ve izin süreçleri gibi kurumun işleyişinde temel rol oynayan süreçlerin başarılı devam etmesi stabilite sağlayan bir elementtir.

Potansiyel Personel Verisi

Personel yönetimini doğru gruplandırarak ve isabetli bir şekilde koordine etmeyi mümkün kılan Pointix İnsan Kaynakları Yönetimi, kurumların İnsan Kaynakları birimlerine kurum ve bireyler arasındaki iletişimi iki tarafın da yararına olacak biçimde yapılandırma gücü verir. Becerileri Pointix İnsan Kaynakları Yönetimi ile desteklenmiş olan insan kaynakları birimleri kurumun personel tarafında stratejik adımlar atabilmek için hazır hale gelir.

İnsan kaynaklarını ilgilendiren çeşitli doküman ve raporları dijital bir veri havuzunda toplayarak işlenmesini kolaylaştıran İnsan Kaynakları Yönetimi Modülü ilgili bölümlerin daha verimli çalışması için imkân yaratır. İnsan kaynakları süreçlerinin dijital ortamda desteklenmesi ile büyük çaplı veya büyüme hedefi olan şirketlerin bu süreçte karşılaşabileceği iş gücü kaynaklı sorunların önüne geçmek kolaylaşıyor. Pointix İnsan Kaynakları Yönetimi ile kurumunuzun potansiyel ve güncel iş gücü kaynakları ile olan iletişimini optimize ederek çalışanlarınızla birlikte gelişin.

İnsan Kaynakları Yönetimi (HRM) content 3