fbpx
ERP teknolojileri ile kurumunuzun operasyonlarını dijital bir çatı altında
toplayın. Verilerinizi doğru kullanın.

Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP)

Şirketinize ait iş süreçlerinin ürettiği verileri tek bir veri tabanında birleştirerek ortak işlemsel verilerinin birden fazla kayıt oluşturmasını önler. Ortak veri tabanı bütün şirket verilerini tek bir alanda toplandığından veri yorumlamasını kolaylaştırır.
Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) content 1

Kurumsal Kaynak Planlama(ERP)

Endüstri 4.0 çözümleri ile üretim yapan her kurum süreç verimliliğinde yeni bir sayfa açabilir. Şirketiniz modernleşme adımlarını Pointix yazılım desteği ile atsın.

Sıkça Sorulan Sorular

ERP yazılımı sayesinde bütün verileriniz dijital bir ortamda etiketlenerek tutulur ve ulaşmak istediğiniz bütün veriler bir tık uzağınızda olur.
ERP sayesinde dijitalleşen belgeleme ve planlama süreçleriniz teknoloji desteği ile birlikte verimlilik kazanarak şirketinizin hem zamandan hem de maliyetten kar etmesine yardımcı olur.
Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) content 2

Ortak Veri Havuzu

Pointix ERP sistemleri modüller ve birimler arasında ortak bir veri tabanı sistemi kullanılacak şekilde dizayn edilmiştir. Ortak veri tabanı kurum içerisinde biriken verilerin birimler arası kullanılabilir ve düzenlenebilir olması özelliği ile hataya daha az yer bırakırken kullanım verimliliğini de artırır. Birimler arasındaki bağlantılar onların özel çalışma biçimleri göz önünde bulundurulacak biçimde oluşturularak veri kalabalığı engellenir ve her birim erişmesi gereken verilere erişebilir hale gelir.

Bu özellikler sayesinde ERP Çözümleri kurumun işleyiş sistemlerini modern çağa uygun ve birbirine entegre çalışan birimler haline getirir.

Veri İşleyiş Verimliliği

Her şirket verilerini olabildiğince düzgün biçimde arşivleyip verimli biçimde kullanmayı hedefler. ERP şirketlerin bu hedeflerine ulaşmalarını kolaylaştırmak adına verilerle kullanıcılar arasındaki ilişkiyi dijital ve kontrollü bir ortama taşıyarak var olan verinin toplanması, organize edilmesi ve analiz edilmesini çok daha hızlı ve isabetli bir süreç haline getirir.

ERP sayesinde şirketin en üst katmanlarından en temel katmanlarına herkes aynı veri tabanı ile etkileşime girerek büyük ve kapsayıcı bir veri topluluğu yaratır. Bu veri topluluğu ihtiyaçlara göre ayrıştırılıp atandığından bütün kullanıcılar için daha kolay bir kullanım tecrübesi sunar. Veri havuzunun sürekli etkileşim içinde olunan bir element olması sonucunda bütün birimler burada bulunan verilerin güncel ve bütün bir biçimde bulunduğunu bilir ve iş süreçlerinde şüpheye yer bırakmadan devam edebilirler.

Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) content 3