fbpx

Yoklamadan öğrenci durum takibine Okul Yönetim Sistemleri ile hepsini dijitale taşıyın.

Okul Yönetim Sistemi (OYS)

Teker teker isim okumak veya öğrencinin velisine öğrenci yoluyla ulaşmak gibi geleneksel yöntemler hala okul işletmelerinde yer alan olgular ama siz geçmişte kalmayın Okul Yönetim Sistemleri ile eğitimi geleceğe taşıyın.

Okul Yönetim Sistemi (OYS) modern yapısı ile eğitim kurumunuzun eğitime ve yönetime dair işlerini kolayca gerçekleştirmenizi sağlayan bulut tabanlı bir okul yönetim sistemidir.

Okul Yönetim Sistemi (OYS) content 1

Modüllerimizden Bazıları

Öğrenci Kayıt Yönetimi

Öğrenci Gelişim Takibi

Muhasebe Yönetimi

Duyuru ve İletişim Sistemi

İnsan Kaynakları Yönetimi

Ölçme Değerlendirme Yönetimi

Sınıf ve Ders Yönetimi

Özel Aktivite ve Etkinlik Takibi

Okul Yönetim Sistemi (OYS)

Yeni nesil için yeni nesil eğitim. Okul yönetim süreçlerinden öğrenci eğitmen iletişimine kadar eğitimin her alanında inovatif ve yeni nesil yazılım çözümleri.

Sıkça Sorulan Sorular

Öğrenme Yönetim Sistemleri öğretim üyeleri ve öğrencilerin okulla ilgili süreçlerini mekân fark etmeksizin devam edebileceği dijital bir arayüz oluşturarak okul merkezli eğitimin sınırlarını genişletir.

Okul içerisinde gerçekleşen olağan belgeleme süreçlerinin girdilerinin kolaylaştırılmış dijital bir sistem haline getirilmesi belgelerin elden ele gezmesi gibi zaman kaybettirici aktivitelerin önüne geçer.

Okul Yönetim Sistemi (OYS) content 2

E-Okul Entegrasyonu

Dijitalleşmenin önemli ayaklarından biri olan eğitim okul içerisinde gerçekleşen birçok süreci Okul Yönetim Sistemleri sayesinde otomatikleştirip dijitale taşınabilir. Pointix Okul Yönetim Sistemleri okula özel olarak tasarlanır ve diğer Okul Yönetim Sistemleri gibi e-okul ile entegre biçimde çalışır.

Pointix Okul Yönetim Sistemleri modüler olarak geliştirilmiş bir teknoloji olduğundan okulun ihtiyaçlarına göre şekillenip büyüyebilecek bir forma sahiptir.

Memur Yükü Azaltma

Okul Yönetim Sistemleri ile normalde okul idaresi birimlerinin manuel olarak gerçekleştirdiği bütün işlemler hızlı, basit ve hatasız bir biçimde gerçekleştirilebilir. Okul idaresi birimlerinin bu işlemlere erişmek için sabit cihazlara ihtiyacı yoktur. Aynı işlemler mobil arayüzlerle de yapılıp uzaktan sistem kontrolünü mümkün kılar. Okul ile alakalı işlemlerin dijital bir ortama taşınması sonucunda sistemle etkileşime geçme ihtiyacı olan bireyler okul içerisinde yetkiliden yetkiliye gezmek yerine arayüz üzerinde bulunan sayfalar içinde hareket ederek bütün ihtiyaçlarını tek bir arayüzden karşılayabilir.

Pointix Okul Yönetim Sistemleri kolaylığı, erişilebilirliği, otomatikleştirme becerisi, çoklu kontrol noktası oluşturması ve memur yükünü azaltmasıyla okul işleyişini modern standartlar seviyesine çıkarır ve eğitim standartlarının yükselmesi için uygun bir zemin oluşturur.

Okul Yönetim Sistemi (OYS) content 3