fbpx

İletişim gücünüzü insanlar ve kelimelerle sınırlamayın. IoT teknolojileri ile akıllı cihazlarınızı da sohbete dahil edin.

Nesnelerin İnterneti (IoT)

Hayatın her alanına nüfuz etmiş olan akıllı cihazların içinde bulundukları her endüstriye inovasyon getirdiği bir gerçek. Nesnelerin interneti ile cihazlarınızın çalışma potansiyellerine ulaşmasına yardımcı olun, verimliliğinizi artırın.

Nesnelerin İnterneti (IoT) content 1

Nesnelerin İnterneti (IoT)

İnsan müdahalesine olan ihtiyacı en aza indirgemek için otomasyon teknolojilerinden faydalanın. Pointix otomasyon oluşum ve kurulum programları ile süreçlerinizi yenileyin.

Sıkça Sorulan Sorular

Nesnelerin interneti bağlanma kapasitesi taşıyan bütün cihazlarınızı tek bir veri havuzunda birleştirip cihazlar arası yapay zeka öğrenim kabiliyetini artırır.

Nesnelerin İnterneti içinde bulundurduğu bütün cihazların topladıkları verileri birbirleriyle paylaşarak birden fazla kaynaktan yararlanan kararlar vermelerine olanak tanır.

Nesnelerin İnterneti (IoT) content 2

Cihaz Senkronizasyonu

Nesnelerin İnterneti(IoT) cihazların başka cihazlar ile internet üzerinden veri alışverişi sayesinde nesnelerin tam senkronizasyon içinde çalışması olarak açıklanabilir. Çeşitli sektörlerdeki kuruluşlar tarafından giderek daha fazla kullanılan IoT Teknolojisi, şirketlerin daha verimli çalışmasına, daha iyi müşteri hizmeti sunmasına ve daha etkili kararlar almasına olanak tanıyor.

Nesnelerin İnterneti sistem içerisinde bulunan akıllı teknolojilerin verilerinin bir ağ geçidi sayesinde ortak analiz edebilecekleri bir ortama aktarır. Bu veri paylaşımı sayesinde akıllı cihazlar insan girdisine ihtiyaç duymadan birbirleriyle iletişim kurarak işlevlerini gerçekleştirebilir.

Büyük Veri

Cihazlar tarafından toplanan bu veriler belirli süreçlerden geçirilerek insan etkileşimi için uygun hale de getirilebilir. Birden fazla cihazın birbirleriyle iletişim kurarak oluşturduğu geniş veri tabanı analiz etmek için kuvvetli bir bilgi kaynağı görevi görür. Analiz sonucunda alınan stratejik kararların sisteme yayılacak biçimde uygulanabilmesi ise sistem için alınacak kararların yürürlüğe konma hızını artırarak değişimi hızlandırıp kolaylaştırır.

Nesnelerin İnternetinin kurumlara sağladığı bir diğer avantaj ise kurum süreçlerinin birbirine bağlanmasıdır. Nesnelerin İnterneti ile birbirine bağlanmış nakliye takibi, stok kontrolü ve üretim takibi gibi birbirine bağlı şekilde çalışan operasyonlar arası otomatik işleyen bir iletişim ağı yaratılarak güncel ve her yerden erişilebilir bir operasyon durumu verisi oluşturulur.

Nesnelerin İnterneti (IoT) content 3