fbpx

Üretim süreçlerinizi sistematik olarak kalite ve verimlilik programlarınızla entegre edin, kontrolü elinize alın.

Üretim Yönetim Sistemi (MES)

Üretiminizin her zaman yüksek kalitede ve maksimum performansta devam etmesi kurum kalitesini artırmak için ideal bir yöntem. Karmaşık üretim sistemleri ve veri akışı kontrolü için oluşturulmuş Üretim Yönetim Sistemleri ile performans hedeflerinize erişin.

Üretim Yönetim Sistemi (MES) content 1

Üretim Yönetim Sistemi (MES)

İnsan müdahalesine olan ihtiyacı en aza indirgemek için otomasyon teknolojilerinden faydalanın. Pointix otomasyon oluşum ve kurulum programları ile süreçlerinizi yenileyin.

Sıkça Sorulan Sorular

Üretim Yönetim Sistemlerinin üretim süreçlerinizdeki kayıtlandırma işlerini dijital ve otomatik hale getirmesi sayesinde insan gücü için zorlayıcı olabilecek karmaşıklık seviyelerinde bile teknoloji yardımı ile başarı elde edilebilir.

Kayıtlarınız dijital bir ortama taşındığından elektronik cihazlarınızın olduğu her yerden bu bilgilerin güncel girdilerine erişmeniz mümkün.

Üretim Yönetim Sistemi (MES) content 2

Sistem Entegrasyonu

İmalat yapan her kurum diğer şirket işlemlerinin kalbine üretim süreçlerini yerleştirir. Bu süreçlerin kalite ve verimliliğin artırılması adına Üretim Yönetim Yazılımları ile entegre edilerek optimum performansa ulaşması için uygun bir ortam oluşturulabilir. Karmaşık üretim süreçleri ve bunlardan ortaya çıkan veriler şirketin sistemlerine entegre edilmiş bir yazılım sistemi ile koordine edilmeye başlanır. Bu sayede üretim süreci daha etkin bir biçimde yönetilip süreçten ortaya çıkan veriler daha düzenli bir biçimde arşivlenir.

Pointix Üretim Yönetim Sistemleri ürünün üretim başlangıcından teslimine kadar bütün üretim döngüsü hakkında güncel ve okunması kolay veriler derleyerek kurumun kendi işleyiş durumu ile alakalı olan bilgi dağarcığını genişletir.

Üretim Döngüsü

Pointix Üretim Yönetim Sistemi üretim operasyonlarını takip edip aralarında bir iletişim ağı oluşturur; optimum performans için üretim operasyonlarının ürettiği verileri gerçek zamanlı olarak kurum veri tabanları ile eşitler. Güncel olarak kalite kontrol, sonuçların doğrulanması, iş kurallarının otomatik olarak yerine getirilmesi, ekipman veya montajların izlenebilirliğinin sağlanması üretim süreci sırasında ortaya çıkabilecek insan hatalarının önlenmesini sağlar. Bu hizmetler sayesinde üretim döngüsü daha sağlıklı işlemeye başlar ve üretim kalitesinde artış görülür.

Üretim Yönetim Çözümleri bir fabrikadaki üretimi ve satış süreçlerini izleyip üretim talimatlarını fabrika personeline dijital kanallarla yönlendirir. Süreçlerin bu şekilde otomatikleştirilmesi, hatalar ve verimsiz işleyiş sistemleri sonucu oluşabilecek israfın önüne geçer.

Üretim Yönetim Sistemi (MES) content 3